TEKSTESHQIP

Shkumbin Ismaili
Mbaje Fjalen
Lyrics

Sa shumë rrallë e përmallë
ne takohemi,
ne takohemi

Kur të shoh e nuk të flas
zemra do me plas,
zemra do me plas
Gjithçka do të bëj,
kohën do ndalojë
t'i tregoj sa shumë
e dashuroj...
afër ti kalon, bën se nuk më sheh
asnjëherë nuk e kuptova "Pse"?!...

Ref:
Mbaje, ti mbaje fjalën
që ma ke dhënë
ndaje ti mendjen sot
sa nuk është vonë...
mbaje, ti mbaje fjalën që më dhe mua
Ndaje ti mendjen sot
thuaj "TË DUA"...

Dhe sa duhet unë të pres
më trego tani, më trego tani...
Të të shoh me fustan të bardhë
në krahët e mi, në krahët e mi...
Gjithçka do të bëj,
kohën do ndalojë
t'i tregoj sa shumë
e dashuroj...
afër ti kalon, bën se nuk më sheh
asnjëherë nuk e kuptova "Pse"?!...

Ref: 2x
Mbaje, ti mbaje fjalën
që ma ke dhënë
ndaje ti mendjen sot
sa nuk është vonë...
mbaje, ti mbaje fjalën që më dhe mua
Ndaje ti mendjen sot
thuaj "TË DUA"...

DËRGOI:
INFO
Më datë 26 Gusht 2020, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Mbaje Fjalen". Kënga është punuar në të githë komponentet e saj nga Shkumbin Ismaili.
Renditja:
Top 200