TEKSTESHQIP

Shkurte Fejza
E Kam Emrin Kosovar
Lyrics

Iku nata e vjen dita plot me halle shtatin rrita.
E u nisa per gurbet gjithekush qane hallin e vet.
E u nisa per gurbet gjithekush qane hallin e vet.

Per sa t'shoh shqiptare me sy tane kosova eshte aty
mu me therrasin gurbetçar por kam emrin kosovar, e kann emrin kosovare x2

Aty çele ni lule bore, e me sjelle arome kosove.
Aty çele o ni bozhur, kuq e zi posi Flamur.
Aty çele o ni bozhur kuq e zi posi flamur.

per sa t'shoh shqiptare me sy tane kosova eshte aty
mua m`therrasin gurbetçar por kam emrin kosovar, e kam emrin kosovare x2

E gjate dita i gjate vjeti qysh se zuni fill gurbeti.
Si qendroj oh une i shkreti ni grusht dhe e kam me veti. Si qendroj oh une i shkreti ni grusht dhe e kam me veti.

per sa t'shoh shqiptare me sy tane kosova eshte aty mua m`therrasin gurbetçar por kam emrin kosovar, e kam emrin kosovare x2

DËRGOI: