TEKSTESHQIP

Shkurte Fejza
Kam Një Lot M'pikon Si Ar
Lyrics

I.
Kam një lot m'pikon si ar
se me shekuj jam shqiptar

e kur malet m'i mloj bora
për atdhe kangës ia mora (x2)

Ref. 1
Rreh si zemër çiftelia
o asht Kosova
o asht Shqypnia
Rreh si zemër çiftelia
o asht Kosova
o asht Shqypnia

II
Asht nji qiell që na bashkon
e nji djep që na burrnon

asht një gjuhë që flasim tane
e nji tokë që e thërrasim nane (x2)

Ref.2 (x2)
N'xhamadanin vija-vija
o asht Kosova
o asht Shqypnia
N'xhamadanin vija-vija
o asht Kosova
o asht Shqypnia

III
N'rrugën time për n'Shqipni
m'ka përcjellë njaj Drin i zi

dhe u nisa per me ardh-e
porsi vala e Drinit bardh-e (x2)

Ref 3
bjen lahuta e sharkija
o asht Kosova
o asht Shqypnia
bjen lahuta e sharkija
Oh sa e madhe,
asht Shqypnija.

DËRGOI: