TEKSTESHQIP

Shota Baraliu
Liar
Lyrics
(Feat. Kastro Zizo)

Shota Baraliu part :
U be dhe koh e gjate
ti rren un e di
jo jo se di se ku do me coj kjo dashni
ti lun me mu dhe un duroj e pabes
me thuaj rri ,se kjo jet do jet e mbushur me shpres

Kastro zizo:
Liar mi liar
po ishte loja qe gjoja te ishim
ne larg si hija se prapa vjen historia
erdha mi erdha , te lutem falmu si tjetra
me bej te ndihem i vetmi qe ekziston ne qytet 2x

Liaaaaaaar 8x

Kastro zizo:
Liar mi liar
po ishte loja qe gjoja te ishim
ne larg si hija se prapa vjen historia
erdha mi erdha , te lutem falmu si tjetra
me bej te ndihem i vetmi qe ekziston ne qytet

DËRGOI: