TEKSTESHQIP

Shpat Kasapi
Deprsive
Lyrics

Dashuria me verboi
vetem erdhi edhe shkoi
M'gjeti pa pergatit
sa shume mua m'ka trondit

La tek une vetem trishtim
shume kujtime e plot hidherim
dhe me la n'pikellim

Ajo krejt mi mori
me la vetem edhe shkoi
jeta ime nuk ndryshohet
mbeti plaga qe s'sherohet
shpirtin time sa shume e mundon
me ke len ne konfuzion
Konfuzion..

REF:
Depresive çdo dite
mbete enderr e robruar
me reberove krejt mi more
dashurine e pa shijuar
Depresive çdo dite
mbete enderr e robruar
me reberove krejt mi more ti
tash jam i roberuar

Kur e dije se po shkon
pse m'lendove per gjithmone
e ngacmove shpirtin time
ike ne rruge pa kthim
le tek un vetem trishtim
shume kujtime e plot hidherim
e me le n'pikellim

Ajo krejt mi mori
me la vetem edhe shkoi
jeta ime nuk ndryshohet
mbeti plaga qe s'sherohet
shpirtin time sa shume e mundon
me ke lene ne konfuzion
konfuzion...

REF:
Depresive çdo dite
mbete enderr e robruar
me reberove krejt mi more
dashurine e pa shijuar
Depresive çdo dite
mbete enderr e robruar
me reberove krejt mi more ti
tash jam i roberuar

tash jam i roberuar
tash jam i roberuar

Ahhh

Kjo nuk eshte per mua...

REF:
Depresive çdo dite
mbete enderr e robruar
me reberove krejt mi more
dashurine e pa shijuar
Depresive çdo dite
mbete enderr e robruar
me reberove krejt mi more ti
tash jam i roberuar
tash jam i roberuar...
tash jam i roberuar...
Kjo nuk eshte per mua...

DËRGOI: