TEKSTESHQIP

Shpresa Gashi
Nostalgji
Lyrics

Ty te kujtoj dhe...
endrat mua ....
me pushtojnëëë.....

Në shtratin tend ...
o shpirt me lot ...
po shkrihem me ty...

Si me rëmbeve ....
ma more puthjen....
ti më pushton ...

Ëndër sështë kjo...


DËRGOI: