TEKSTESHQIP

Shqipe Kastrati, Mahmut Ferati & Shaqir Cervadiku
Rrenagjija
Lyrics

Shaqiri...
Shume premtime din me dhane
More mik ti gjetsh belan

Mahmuti...
Kerkun shoqin s'ta kam gjet
Per me rrejt e me t'lan fjete

Shaqiri...
O kur gerhat ne gjume ka flen
Thone per ty prap eshte ka rren

Mahmuti...
Kur i rrejshe babe e nane

Sebashku...
Rrej rrej rrej se rritesh t'kan pas thane

Mahmuti...
Rrenat tua morren fushen
Kokat tona n'mend s'u mbushen

Shaqiri...
Sa per fytyre se ke veç vese
Te eshte be rrena menyre jetese

Mahmuti...
Qysh ne djep e derin n'pension
Rrena jote profesion

Shaqiri...
A i ndegjon ti fjalet e urta

Sebashku...
O rrena i ka kambet e shkurta

Shaqiri...
Rren mashtron as s'i vjen marre
Skuqet hiç s'i jep pese pare

Mahmuti...
Deri ne fyt n'borxhe esht rras
Ta ndeq rrene te bon budall

Shaqiri...
Me i besu eshte krejt e kote
Kurr te verteten nuk ta thot

Mahmuti...
Veç premtime mban ne goje

Sebashku...
O rren e t'fik pa pas nevoje

Mahmuti...
Kur te jep fjalen tuj ba be
Shkruje rren se rren e ke

Shaqiri...
Ai qe te rren e te len me shprese
Del padash dhe i pabese

Mahmuti...
Sa flet rrena fol t'verteten
Mos me te thirr e na cakton jeten

Shaqiri...
Sa do te shitesh ti zotni

Sebashku...
O e ki emnin rrenaxhi

DËRGOI: