TEKSTESHQIP

Shqipe Kastrati & Bekim Kastrati
Qik Kosove Jam
Lyrics

Shqipja...
Me merr malli o per ty
O gjumi i nates nuk m'ka zon
Kurr kimetin s'ja kam dit
O per vende m'rrin Kosove

Ku s'kam qen e ku s'kam ik
Oqeanin kam kalu
Deri larg ne Amerik
Po ket vend s'e kam pa kun

Flora...
Prap ketu e pruna koken
Ku me pret baba dhe nana
Cep e me cep e brodha boten

Shqipja & Flora...
Po nuk gjeta si Kosoven

Shqipja...
Çik Kosove jam
Rronjet ketu i kam
Ne fund te botes me shku
Shpirtin e kam ketu

Flora...
Çik Kosove jam
Rranjet ketu i kam
O ne fund te botes me shku
Shpirtin e kam ketu

Berati...
Ne lagjet tuja une jam lind
S'me ben zemra me ndejt jasht
Fjal e urte kot nuk ka dal
Ku kam le du me u mplak

Bekimi...
Prap ketu e pruna koken
Ku me pret babai dhe nana
Cep e me cep e brodha boten

Bekimi & Berati...
Por nuk gjeta si Kosoven

Berati...
Çun Kosove jam
Rranjet ketu i kam
Ne fund te botes me shku
Vendin e kam ketu

Bekimi...
Çun Kosove jam
Rranjet ketu i kam
O ne fund te botes me shku
Shpirtin e kam ketu

...

DËRGOI: