TEKSTESHQIP

Shqiponjat
Uat
Lyrics
(Feat. Kejsi Tola)

Eshte nje dritare qe ne na ofrohet
Per nje te ardhme qe vertet ktu premtohet
Eja shijoje ketu jeta tndryshon UAT quhet ,
me tjeter se ndrrojme
Eshte nje e ardhme qe ketu mund tformohesh
Zgjith sot te nesermen qe mos te pendohesh
Eja shijoje ketu jeta tndryshon
UAT quhet me tjeter se ndrrojme
Ketu ku cdo gje behet realitet
Aty ku gjithshka ne zemer te mbete
Zgjidh te nesermen sot qe ta kesh me lehte
Bej sib era une,
do shikosh qe je me vlere
Na jem nga Ulqini,
e tjert vijne nga Malesia
Nga Dibra,nga Vlora,Kosova,
Cameria Gjithku ku ka shqiptar
Cdo ku,ku eshte Shqiperi Ne UAT mblidhemi ,
vertet ktu ska kufi
Ne nje flamur te gjithe ta bashkuar
Ne UAT jemi te gjithe te fituar
Te ecim perpara me shume krenari
qe t'jemi me vlere dhe tkemi dituri
UAT jemi e ardhmja e Shqiperise
Bashkimi i shqiptareve,
drita e rinise
Ne jemi e nesermja duke pare te sotmen
krijimi jone e ndryshon ter boten
Eshte nje dritare qe ne na ofrohet
Per nje te ardhme qe vertet ktu premtohet
Eja shijoje ketu jeta tndryshon UAT quhet ,
me tjeter se ndrrojme
Eshte nje e ardhme qe ketu mund tformohesh
Zgjith sot te nesermen qe mos te pendohesh
Eja shijoje ketu jeta tndryshon
UAT quhet me tjeter se ndrrojme
Nese njehere tka ardhe nje mundesi
Eja provoje ketu behesh mbret ti
Sa ski ktu me mire me te gjitha kushtet
Prej dhomes se studimit deri te autobuset
Jemi sot e nesermja dhe kemi nje deshire
Te kemi nje te ardhme sa me lehte dhe mire
Te presim te nesermen me shume knaqesi
Eja ne UAT vertet vendos ktu ti
Ne sjellim tek shqiptaret Ameriken ne Tirane
Qendrojme ne metropol,
egzistojme cdo ku matane
Ketu munde te studiosh,
punosh dhe fitosh
Sa me shume shoqeri ketu munde te njoftosh
Munde te luash ,
kenaqesh me tere shoqerine
Por nje gje tkerkohet,
te kesh ndershmerine