TEKSTESHQIP

Shyhrete Behluli
Ku Jemi Sot
Lyrics

Ne lufte u bashkuam
Ne paqe u ndam
Çka ishte e jona
E shkelem me kam
E turbullum ujin
Qe na e dhuroi jeta
Harron se prape
Ka me na marr etja

E kemi mund dhimbjen
Ne kohen ma te veshtire
Buka qe e ndame
Ka pas shije te mire
Por sot njoni tjetrin
N'emer s'po e thrrasim
As n'der te njoni tjetrit
Ma nuk po trokasim

Ref...
Ah ku jemi sot
Ku jemi O Zot
Prano lutjet tona
Ti O meshireplot
Eshte vetem nje drite
E ka shume errsire
Edhe kur gabojme O Zot
Ti ke shume meshire

Askush sikur syni
S'e ka afer lotin
Ma afer e ka
Vetem zemra Zotin
Por sot zemrat tona
Dhembshuri nuk ndjejn
Jetojn ne mes lumejve
E ujin s'e gjejne

E kemi mund dhimbjen
Ne kohen ma te veshtire
Buka qe e ndame
Ka pas shije te mire
Por sot njoni tjetrin
N'emer s'po e thrrasim
As n'der te njoni tjetrit
Ma nuk po trokasim

Ref...
Ah ku jemi sot
Ku jemi O Zot
Prano lutjet tona
Ti O meshireplot
Eshte vetem nje drite
E ka shume errsire
Edhe kur gabojme O Zot
Ti ke shume meshire.

DËRGOI:
INFO
Melodia dhe teksti vjen si krijim nga Fatmir Muja, teksa autor i orkestrimit është Rrahman Kryeziu.