TEKSTESHQIP

Sidrit Bejleri
Mall Per Vendlindjen
Lyrics

Sa herë kthehem n'qytetin tim
Lule loti nga malli në sy më mbijnë
Flas për gjithçka e flas pa pushim
Me gjuhën që dhe zogjtë, në pemë ma dinë

Sa herë unë n'vendlindje kthehem
Fëmininë, rininë filloj t'kërkoj
Me mall në krahët e saj unë prehem
I lumtun si at'herë me të udhëtoj

Melodinë e parë ma mësoi vendlindja
Me za bylbyli e me tinguj jete
Kangët e mia ia këndoj Atdheut
I sjell si lule të një buqete

Sa herë kthehem në qytetin tim
T'bukurat jare bylbyli oh ç'mi kujton
Asht' këtu gjithcka e bukur, e mirë
Nji pjesë e gzimit sot jam edhe unë

DËRGOI: