TEKSTESHQIP

Sidrit Bejleri
Shend E Vere
Lyrics

Sa me gaz e kndoj kët' kangë, motivi ma kujton
N'atë qytet me mall mendja shpesh më fluturon
N'zemër e mbaj fort e për te nis më vlon në gji
Si natyra e bukur, shkodran asht shpirti i tij

Noton në ujë, si lyp ti borxh kërkuj
S'ke ba temena as kur t'lanë fukara
Je nur' i bukurisë, lezeti i tanë Shqipnisë
Si zog që s'rrin në kafaz shpejt kangës me ja nis

Oj la i la la, merrja kangës dhe nji herë
Oj la i la la, jeta jote shend e verë
Oj la i la la, na shkoi jeta tra la la
Oj la i la la, ha ha hi e ha ha ha

Në humor gjithmonë kampion qyshkur kanë majtë bibron
Bejtet n'maje t'gjuhës, muhabetin me "zhurmus"
Del ju pret Drinit matanë shkodrani i don të tanë
Ju merr n'biçikletë e ju thot ndoj barcaletë

Veç gaz e hare keni me gjetë te ne
Se kangë e humor gjithmonë j'ua japim n'dorë
E tash po i jap fund, me u kuptue s'don shumë mund
Se veç me kenë shkodran, thojnë, bash të tana i ban

DËRGOI: