TEKSTESHQIP

Sidrit Bejleri
My Music Is Mine
Lyrics

Hej shoku ti hej, a thua është ok
Ajo çfarë ti bën, mendon se do ja vlejë
Ka shumë histori, por jo për një si ti
Por jo për një, për një si ti

Hej ditën ti vjen dhe natën e rrëmben
Nisesh prapë dhe shkon, më thuaj kur pushon
Ecën vrap, s’ndalon, me mendje fluturon
Me mendjen larg e fluturon

Është emocioni që s’e sheh syri
Është ajo pika që rrjedh nga shpirti
Është madhështia e shkuar, e tashmes
Mbylli pra syte fluturo

My music’s mine... Vetëm sa ta dëgjosh
My music’s mine... Lëre veç të depërtojë
My music’s mine... Veshët t’i bombardojë
Edhe nga bokset jo mos ndalojë
INFO
Vija melodike dhe teksti u përgatit nga vetë këngëtari, teksa për këngën ka punuar si orkestrues Shpëtim Saraçi.