TEKSTESHQIP

Sinan Vllasaliu
Dona
Lyrics

La la la la la la la la la ......

Si gjethi i thatë, dridhesh në erë,
puthja shkrihet, syri pikon lot.
Më shikon si të isha i huaj,
të lutëm shumë, t`lutëm mos vuaj.

Të dua Donna vetëm ty,
të kam diell e dritë në sy,
në fund të botës nëse shkoj,
s`të harroj në ty mendoj.
Të kam thesar lule ar,
ty t`këndoj “për ty unë do t`jetoj”

La la la la la la la la la ......

Pjesa II

Ndarjen kurrë se desha unë,
jeta të qon dhe atje ku s`don ti.
Vitet ikën e ne si vërejmë,
asgjë mbrapa nuk mundemi ti kthejmë.

Të dua Donna vetëm ty,
të kam diell e dritë në sy,
në fund të botës nëse shkoj,
s`të harroj në ty mendoj.
Të kam thesar lule ar,
ty t`këndoj “për ty unë do t`jetoj”

La la la la la la la la la ......

DËRGOI: