TEKSTESHQIP

Sinan Vllasaliu
Vajza E Klubeve Te Nates
Lyrics

Ky qytet esht shum i vogel
Njerzit flasin,
Q´do gje dihet
Fjalet qe per tyy degjova...
po me vrasiin
Gjaku me n´grihet.
Pas shum vitesh
un u ktheeva
ty te takoj...
por nje her zemren e theva
ndaj nga ti kam dron .

ref:
Shum ma mir mos t´kisha pa
t'isha i vdekur...
ti me tjeret krah per krahhh
Gjysem e zhveshur
oo.. sa posht sa posht ke ra
prej se je larguar!
thon dhe me mu ke hi n´gjynah
ndaj ke perfunduar
si VAJZ E KLUBEVE TE NATES!!!...

Ky qytet esht shum i vogel
Njerzit flasin ,
Q´do gje dihet!!
Fjalet qe per ty degjova..
po me vrasin
Gjaku me n´grihet.
Pas shum vitesh
un u ktheeva
ty te takoj..
por nje her zemren e theva
ndaj nga ti kam dron!.

ref:

Shum Ma mir mos t´kisha pa
t'isha i vdekur...
ti me tjeret krah per krahhh
Gjysem e zhveshur
oo sa posht sa posht ke ra
prej se je larguar!
thon me mu ke hi n´gjynah
ndaj ke perfunduar
si VAJZ E KLUBEVE TE NATES!!!...

ref:

shum Ma mir mos t´kisha pa
t'isha i vdekurr..
ti me tjeret krah per krahh
Gjysem e zhveshur!
oo sa posht sa posht ke ra
prej se je larguar,
thon me mu ke hi n´gjynah
ndaj ke perfunduar :
si VAJZ E KLUBEVE TE NATES!!!!!....

DËRGOI:
INFO
Autor i vijës melodike dhe arranzhues i muzikës rezulton të jetë Enis Presheva, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Ilir Berani.