TEKSTESHQIP

Stefi Prifti & Endri Prifti
Mesuesi I Pare
Lyrics

Erdha prape ne shkollen time
mbaj ne zemer nje mall te madh
ne mes nxenesve perseri
me del mesuesi im i pare
ne u ritem dhe kudo
na gjen sot neper atdhe
fjalen tuaj shpesh kujtojm
mesuesi pari ti je per neeeee

S'e harrojme mesuesin e pare
me mesove ABC-ne
qe te behem djal i mbare
dhe me gjak ta mbroj atdhen ( 2x )

Erdha prape ne shkollen time
Mbaj ne zemer nje mall te madh
Ne mes nxenesve perseri
Me del mesuesi im I pare
Ne u rritem dhe kudo
Na gjen sot neper atdhe
Fjalen tuaj shpesh kujtojm
Mesuesi pare ti je per neeeee

S'e harrojm mesuesin e pare
Me mesove ABC-ne
Qe te behem djal I mbare
Dhe me gjak ta mbroj atdhen( 4x )

DËRGOI: