TEKSTESHQIP

Stine
Nese Vjen
Lyrics

Shumë gjëra lamë pa provuar
Ngelën aty
Diku gjetkë u harruan
Ku je ti
Premtove se do më duash
Dhe se bashkë do të plakemii
Më the asnjëherë nuk do vuash
Më thuaj cfarë po bën tani

REF:
Nëse vjen Kurr mos ik
Nëse vjen vetëm mos më ler se kam frikë
Nëse vjen Kurr mos ik
Nëse vjen vetëm mos më ler se kam frikë
Nëse vjen Kurr mos ik
Nëse vjen vetëm mos më ler se kam frikë
Nëse vjen Kurr mos ik
Nëse vjen vetëm mos më ler se kam frikë
Nëse vjen mos më ler se kam frikë

Ma dhe premtimin ti mbaje
Të jemi prapë si dikur
Më the në krahë do më mbaje
Ti vet ashtu më ke msu
Bosh kanë ngelur rrugët tona
Nuk ka trafik as semafor t'kuq
Ku humbën shpresat tona
Asgjë s'ka ndryshu

Nëse vjen ëndrrat ti bëj realitet
Nëse vjen ti e di dhe ku më gjen
Nëse vjen unë ty do të pres
Nëse vjen kokën pas e kthej

REF:
Nëse vjen Kurr mos ik
Nëse vjen vetëm mos më ler se kam frikë
Nëse vjen Kurr mos ik
Nëse vjen vetëm mos më ler se kam frikë
Nëse vjen Kurr mos ik
Nëse vjen vetëm mos më ler se kam frikë
Nëse vjen Kurr mos ik
Nëse vjen vetëm mos më ler se kam frikë
Nëse vjen mos më ler se kam frikë

DËRGOI: