TEKSTESHQIP

Stresi
Kadale
Lyrics
(Feat. Nido & Flor Bana)

Intro x4
Hajde ma kadale

Strof (Nido)
Se ajo nuk o mo
Bashk me to ka ik dhe vera
E ndjenja nuk ka mo
E tash po kthena te kjo tjetra

Zemer a me do do do do ti
Zemer a me do do do do ti

Ref (Nido)
Zemer hajd trego go go go go go ti
Hajde ma Kadale
Zemer hajd trego go go go go go ti
Hajde ma Kadale
Zemer hajde ooo hajde ooo hajde ooo
Zemer hajde ooo hajde ooo hajde ooo

Strof (Stresi)
It's Bad Boy for Life edhe tjer nuk ka
Po thojn qe ka po nuk ka si na
Zdi a te mungoj nuk e di se sa
E prej inati je tu vujt hala
Ooo Stresinjo se ajo don ke nejt me mu
Ooo Bandite ma vodhe zemren hic pa menu
Okay hajde ma knej tjerat i kom edhe tjerat i lej
Okay zemren sta thej f**k it so nasty veten e gjej
Coje posht nalt, posht nalt she so crazy she's a bad gyal
Coje posht nalt, posht nalt ajo manjake une manjak

Ref (Nido)
Zemer hajd trego go go go go go ti
Hajde ma Kadale
Zemer hajd trego go go go go go ti
Hajde ma Kadale
Zemer hajde ooo hajde ooo hajde ooo
Zemer hajde ooo hajde ooo hajde ooo

DËRGOI:
INFO
Autor i muzikës është Flor Bana, ndërsa autor i bazës instrumentale rezulton të jetë Indrit Dode. Për tu parë dhe kuptuar më mirë, produkti muzikor është finalizuar para publikut i plotësuar bukur edhe me një videoklip, për produksionin e të cilit është bashkëpunuar me MAX Production. Ky videoklip u publikua më 28 Qershor 2024.