TEKSTESHQIP

Produksioni Supersonic
Hitet E Veres '08 (2008)

INFO
Për shpërndarjen e albumit u caktua Supersonic dhe u përzgjodh të bashkëpunohej gjithashtu edhe me disa të tjerë artistë siç janë Adrian Gaxha, Eneda Tarifa, Sinan Vllasaliu, Jehona Sopi, Alban Kondi, Etnon, etj. Për materialin në fjalë, pubklimi i të cilit u bë në vitin 2008, u përmblodhën gjithsej 20 këngë.
Produksioni Supersonic - Hitet E Veres '08 (2008)
  Produksionet muzikore: