TEKSTESHQIP

Produkt 28
Fanella Kuq E Zi
Lyrics
(Feat. Etno Engjujt)

nje fanell e djersitur qe peshon sa nje ton, qe gjakum ma zgjon edhe shpirtin ma terbon, o sa mir me ken shqiptar e kam thene nje do ta them perseri jan tifozat kuq e zi me flamurin shqiptar kena ngrit ni ballkan e kena prit shum gjat do te presim edhe pak ZOTI vet e tha me goj kombet shquhen per ni dhe SHQIPERIA do te rroj se per te luftojm ne

[Etno Engjujt]
Jam shqiptar i KOSOVES 2 shtete ni komb ne rraj nkit tok te fort sa nje shkemb ne tdy si uragan humbjen e vras ni krah ne vlor tjetrin ne prekaz gjithmon n kit dhe n'ket tok t vjeter sofer mik e nbetej kuqeder fitorja ne fush shperthen ne cdo ane nga preshena ne junik krejt net shqiptar

[Produkt 28]
Në fanellat kuq e zi per kosov e per shqiperi ngrihu tash edhe ti edhe ti hej neper venat kuq e zi nga kjo tok ti merr fuqi ngrihu tash ngrihu ti edhe ti hej 2x

[Etno Engjujt]
qielli jem esht i kuq kuq toka jeme zez zez pamje qe ndez dhe ngjall shpres zemra mbohet mal zani mnihet ntana ant nga shala ne prizren krejt let qohen nkam jena njo njo ska ma kufi geg apo tosk jug a veri per ni ndres kuq e zi une vdes kuq e zi un jom bes kuq e zi hej hej hej

[Produkt 28]
hapu hapu hapu jam i fort se demi hapu hapu hapu hapu o sa mir qe jemi me terbon e kuqja me terbon e zeza dhe 1 dhe 2 dhe 3 e ndeza mos prit me shum se je shqiptar mos prit me shum je vet i pare nuk e ndjen neper vena si si pot zgjohen nuke ndjen ne damar se si po afrohet nje fanelll ka kuq e zi per kosov e per shqiperi ngrihu tash edhe ti edhe ti hej neper venat kuq e zi nga kjo tok ti merr fuqi ngrihu tash ngrihu ti edhe ti hej 2x TIRON olle PRISHTIN olle TETOV olle
ULQIN olleeeeeeeeeee

[Produkt 28]
Në fanellat kuq e zi per kosov e per shqiperi ngrihu tash edhe ti edhe ti hej neper venat kuq e zi nga kjo tok ti merr fuqi ngrihu tash ngrihu ti edhe ti hej 2x

DËRGOI: