TEKSTESHQIP

Jeta Faqolli
Aman Derman
Lyrics

ref:aman derman per ty befsha kurban te ndjej ste ndjej pse smundem te urrej aman derman se ty une te kam xhan kuptoj skuptoj pse duhet te besoj tik tak nga pak zemra m'digjet flak te ndjej ste urrej te mendoj edhe kur flej. Ti flet une flas pse mben qe te uleras makinen e ngas e shpejt une i jap gaz

2xky sesht kominikimi ju flisni po nuk e dini une shum pretendoj nga mashkulli me shum kerkoj

ref:aman derman per ty befsha kurban te ndjej ste ndjej pse smundem te t'urrej aman derman se ty une te kam xhan kuptoj skuptoj pse duhet te besoj

kjo drita kjo nat une sdi te mbaj inat ti di dhe sdi te mbash nje dashuri kerkon por smeriton mos vall ti me tjeter shkon kuptoj skuptoj pse duhet te besoj

ky sesht komunikimi ju flisni po nuk e dini une shum pretendoj nga mashkulli me shum kerkoj

ref2x:aman derman per ty befsha kurban te ndjej ste ndjej pse smundem te urrej aman derman se ty une te kam xhan kuptoj s'kuptoj pse duhet te besoj

2xky seshte komunikimi ju flisni po nuk e dini une shum pretendoj nga mashkulli me shum kerkoj

ref:aman derman per ty befsha kurban te ndjej ste ndjej pse smundem te urrej aman derman pse ty une te kam xhan kuptoj skuptoj pse duhet te besoj.

DËRGOI: