TEKSTESHQIP

Suzana Qatipi
Duarartet Tane
Lyrics

Kjo shtepia jone çel deren qe na pret, na percjell
permbi dere krahet e shqiponjes ka,
c'dore i gdhendi valle ata krahe?

Duarartet tane qe j'u njohu bote e gjere
kur stolisnit jeten-o me dalte dhe gjilpere
gjithe bukurite, i falet per Lirine
mbetet i pavdekshem kush qendis Shqiperine...
INFO
Për këngën ka punuar kompozitori Spartak Tili, ndërsa tekstin e shkroi Foto Malo.