TEKSTESHQIP

Tonin Tershana
E Bukura Shqiperi
Lyrics

Shekuj mbi shkemb e gure
me plumba e mbrojtem ket' vend
dhembja s'na mposhti kurre
ne ecem me pushke dhe me kenge...