TEKSTESHQIP

Top Media
Dritën Fal
Lyrics

Ke një vend
zemër ti
dashuria
aty rri
dhe ky vend
dritë lëshon
ne jeten time
nëse fort
do ta mbash
s’do të duhet
kurrë të qash
ai vend
nuk njeh dhimbje
as mundime
Rrugën
do ta gjesh ti
nëse jetën
do ta mbrosh ti
fali vendit dritë
për më të mira ditë

Dritën fal
Botën ta shërojmë
për mua dhe ty
çdo njeri
që do jetojë
Sa shumë
po merr vdekja
nëse jetën
do ta mbrosh ti
fali botës dritë
për mua dhe ty

Nëse do
të dish pse
dashuria
nuk gënjen
forcën gjen
kur pa fund
dhuron gëzime
kur besim do te kesh
lumturinë
ti do gjesh
zgjon një jetë
ku s’ka frikë
e hidhërime
Rrugës
do kuptosh pse
dashuria
na mjafton ne
Pra fali botës dritë
Per me te mira dite

Dritën fal
Botën ta shërojmë
për mua dhe ty
çdo njeri
që do jetojë
Sa shumë
po merr vdekja
nëse jetën
do ta mbrosh ti
fali botës dritë
për mua dhe ty

Dhe kjo ëndërr
që në jetë
na solli sonte do buzëqeshë
Edhe botën që
dikur besuam
sonte do ta gjesh
Pse vazhdojmë ta mbysim
jetën tonë
dhe ktë Tokë
që po lëngon
kur e dimë kjo botë
është parajsa që jetojmë
Dritë lësho

Shpirti ynë
lart mbi re
zemra vdekjen
nuk e njeh
vëllazëri
është kjo ndjenjë
që fort na lidh ne
Nëse do
derdhim lotë
lumturie
të jenë sot
luftën jo
asnje komb s’kërkon
mbi dhe
Rrugën
do ta gjejmë ne
Nëse jetën
do ta mbrojmë ne
fali vendit dritë
për më të mira ditë

Dritën fal
Botën ta shërojmë
për mua dhe ty
çdo njeri
që do jetojë
Sa shumë
po merr vdekja
nëse jetën
do ta mbrosh ti
fali botës dritë
për mua dhe ty

…përsëritje refreni…

Dritë e dashurisë ndriço
Për fëmijët botën mbro (përsëritet)
INFO
Më datë 24 Dhjetor 2015, Top Media publikojnë videoklipin "Dritën Fal".