TEKSTESHQIP

Trix
U Treten Endrrat
Lyrics

Ref [2x]:
U tretën ëndrrat, u fik dashuria
Ndodhi ajo që se prita
E tash çuditem dhe mendojë
Se me të vërtetë e dashuroj

Zemrën ma lëndove kur kuptova se ti shkon
Fuqinë me vete ma morre, nuk e dita se nuk m'dashuron
Zemrën ta dhurova për hir të dashurisë
Por ti u largove mua m'le n'errësirë t'vetmisë

Ref [2x]:
U tretën ëndrrat, u fik dashuria
Ndodhi ajo që se prita
E tash çuditem dhe mendojë
Se me të vërtetë e dashuroj

Zemrën ma lëndove kur kuptova se ti shkon
Fuqinë me vete ma morre, nuk e dita se nuk m'dashuron
Zemrën ta dhurova për hir të dashurisë
Por ti u largove mua m'le n'errësirë t'vetmisë

Ref [2x]:
U tretën ëndrrat, u fik dashuria
Ndodhi ajo që se prita
E tash çuditem dhe mendojë
Se me të vërtetë e dashuroj

DËRGOI: