TEKSTESHQIP

Trix
Te Kerkoj
Lyrics

Dashuria të vërbon
Kur kërkon atë që don
Nëpër dallgë gjithnjë në pritje
Në gëzim e në mërzitje

Sa ëndërroj të jem me ty
Edhe shpresa smë mungon
Gjithnjë mbetem me dëshirë
Ndoshta jeta na bashkon

Refreni:
Të kërkoj sot dhe neser
Vetëm ty të dëeshiroj
Bukuroshja ime
Shpirti ytë më qetson.

Lumturinë do ta krijojmë
Një kasollë ta ndertjomë
Mbi valë të detit do të notojmë
Dashurinë do ta shijojmë

Sa ëndërroj të jem me ty
Edhe shpresa smë mungon
Gjithnjë mbetem me dëshirë
Ndoshta jeta na bashkon

Refreni:
Të kërkoj sot dhe neser
Vetëm ty të dëeshiroj
Bukuroshja ime
Shpirti ytë më qetson.