TEKSTESHQIP

Uran Dervishi
Kjo Dashni
Lyrics

Du du te du, e hieshme, lezecme, te du
se je me te vertet, si kismet
kur e pret, vjen vete
Du du te du, moj e mejr, moj e bardhe te du
se je, je e re, yll drite, kur me nxeh
lule...

Do me dal, do me kall, kjo dashni, dashni me mall
Do ti jap, do ti jap, shpirte e zemer do t'ja hap
Do me dal, do me kall, kjo dashni, dashni me mall
Do ti jap, do ti jap, shpirte e zemer do t'ja hap

Du du te du, e hieshme, lezecme, te du
se je me te vertet, si kismet
kur e pret, vjen vete
Do te marr, do te marr, e mejra, e heshmja sevda
Moj e bardha drite, dite per dite u be vite
te kam prite...

Do me dal, do me kall, kjo dashni, dashni me mall
Do ti jap, do ti jap, shpirte e zemer do t'ja hap
Do me dal, do me kall, kjo dashni, dashni me mall
Do ti jap, do ti jap, shpirte e zemer do t'ja hap
INFO
Nuk iu rezistua dot tundimit për të hedhur në treg diçka të bukur, ndaj ky projekt është përcjellë para shikuesve i realizuar tejet mirë me anë të një videoklipi, video produksioni i të cilit u punua nga Daniel Joveski. Ky videoklip u publikua me datë 13 Qershor 2018. Për melodinë dhe për fjalët e këngës është përkujdesur Qamil Aliu, teksa këngën e orkestroi Adis Ismaili.