TEKSTESHQIP

Vëllezerit Dervishi
Tingujt E Melosit Të Pashuar (2011)

INFO
Kishte bashkëpunime gjithashtu edhe me disa emra si Rabie Rika dhe Argeton Dervishi. Lansimin e ka marrë përsipër Beni Kerçove. Projekti diskografik, që u publikua në vitin 2011, është lansuar me në total 9 krijime muzikore.
Vëllezerit Dervishi - Tingujt E Melosit Të Pashuar (2011)
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: