TEKSTESHQIP

Valbona Mema
Tate Du Fuston
Lyrics

Tate tate du fuston
Ta ble tata per bajrom

Balon tauke, Balon tabake
Do morim saten e shkojme laprake

Tate tate du fuston
Ta ble tata per bajrom

Tate tate du Kepuc
Ti ble tata me majuc

Tate tate du kapele
Ta ble tata me kordele

Ti ble tata qe te gjitha
Qe te jesh ti mo e mira
Me kapele me fustona ti ble tata neser mroma.

Balon Tauke, Balon Tabake
Do morim saten e shkojme laprake

DËRGOI:
INFO
Kompozimi dhe teksti është shkruar nga Edlir Begolli.