TEKSTESHQIP

Valbona Peraj
Te Dua Ty
Lyrics

ti per mua je asgje dhe gjitçka
her te dua her s'ma ndjen çe te flas
dhe mendova çe lojen tende te bej
sepse ti mua me lodh

ste lejova ndaj dhe un te perdor
te ktheva reston dhe e shoh çe nuk don
ste pelçeka kur un ty te ve ne loj
se veò per vete mendon

rr:1 te dua ty ste dua ty mendoj perse e bej
nuk e kupton kte loj te respektoj
me respekton kerkoj se egoist te dashuroj s'mendoj

ti per mua je asgje dhe gjithçka
her te dua her s'ma ndjen çe te flas
dhe mendova çe lojen tende te bej
sepse ti mua me lodh

ste lejova ndaj dhe un te perdor
te ktheva reston dhe e shoh çe nuk don
ste pelçeka kur un ty te ve ne loj
se veç per vete mendon

rr:3 te dua ty ste dua ty mendoj perse e bej
nuk e kupton kte loj te respektoj
me respekton kerkoj se egoist te dashuroj
s'mendoj.