TEKSTESHQIP

Valbona Spahiu & Bashkim Spahiu
Zemer Zemer
Lyrics

te thojn qka pret se sdashurohesh nga ndjendja pse frigohesh ky shanc ma nuk te vjen zemra patjeter te dhurohet momenti kur afrohet dhe ska me kush te flet...Filimi i ambel e Fundit nuk dihet ndoshta nuk te del siq mendon Gabimi shpejt behet pastaj spermisohet nuk e din qka po rrezikon
Ref:Zemer Zemer a me don as se veten me mashtron ndoshta vetem dy tre dit pastaj nuk te intereson2x..
Te thojn qka pret se sdashurohesh nga Ndjendja pse frigohesh ky shanc ma nuk te vjen zemra patjeter te dhurohet momenti kur afrohet dhe ska me kush te flet..Filimi i ambel e Fundit nuk i dihet ndoshta nuk te del siq mendon Gabimi shpejt behet pastaj spermisohet nuk e din se qka po rrezikon
Ref:Zemer Zemer a me don as se veten me mashtron ndoshta vetem dy tre dit pastaj nuk te inetereson2x..

DËRGOI: