TEKSTESHQIP

Valon Bytyqi
Shkrepza E Duhanit
Lyrics

Shkrepsa dhe duhani
veq k'to dyat
per mua po kallen...

mua me djeg xhani
e nuk kam me kand
mi qa hallet...

e tash jan qu t'gjith
ne kamb...
fare fisi ngusht e gjan
nuk po munden
me ma hek merzin

qysh me hek merzin
kur se kam dashnin

ref:e tash jan qu t'gjith
ne kamb fare fis
i n'gush e gjan
nuk po munden
me ma hek merzin
ref:per merzin qe kam
kam kallma ni duhan
per merzin qe kam kallma ni duhan

s'ta kam dit kimetin
e sa let te lash
ate dit..
e mua qka mgjeti
shum te paskam
dasht e se kam dit

ref:e tsha jan
qu tgjith ne kamb
INFO
Autor i melodisë dhe autor i fjalëve të tekstit është Ilir Berani.