TEKSTESHQIP

Vani
Ani Zemër
Lyrics

Ani zemer ani ti me ke vra ne dashuri
nuk po mesohem pa ty me jetu

Buzeqeshe kur me pe zemer ndal ti me the
cpo mendon ti a me thua
dua te di a me mendon me nje tjeter dhe pse jeton
jo nuk te harroj shum te mendoj

Ani zemer ani ti me ke vra ne dashuri
nuk po mesohem pa ty me jetu
ani zemer ani ti me ke vra ne dashuri
jo nuk po mundem me pa ty

Buzeqeshe kur me pe zemer ndal ti me the
cpo mendon ti a me thua
dua te di a me mendon me nje tjeter dhe pse jeton
jo nuk te harroj shum te mendoj

Ani zemer ani ti me ke vra ne dashuri
nuk po mesohem pa ty me jetu
ani zemer ani ti me ke vra ne dashuri
jo nuk po mundem me pa ty