TEKSTESHQIP

Vedat Ademi
S’kom Me Ta Fal
Lyrics

REF: 2X

S'kom me ta fal
gabimin e bone
jo s'ko me ta fal
nuk du mo fjalë
tash merr rrugën tane
në zemër mbete plagë

S'kom me ta faaaaaaaal
S'kom me ta faaaaaaaal

S'kom me ta faaaaaaaal
S'kom me ta faaaaaaaal

Strofa

Kur pyes pse
përgjigje ske
por heshtja flet me shume se çdo fjalë
kush dreqin je
në mendje çke
kur më gënjen dhe pret të të fal
sikur mirazhe
në shkretëtira
fshihen lehtë ndjenjat e mia
kur pret diellin dhe vjen stuhia
e papritur dashuria

REF: 2X

S'kom me ta fal
gabimin e bone
jo s'kom me ta fal
nuk du mo fjalë
tash merr rrugën tane
në zemër mbete plagë

S'kom me ta faaaal
S'kom me ta faaaal

Strofa

Mos me shiko
rrugën vazhdo
nuk lidhet ma
kur e thyn jo nuk bon
shpirtin e vret
më le pa jetë
nga dashuria vetëm copat kanë mbet
sikur mirazhe
në shkretëtira
fshihen lehtë ndjenjat e mia
kur pret diellin dhe vjen stuhia
e papritur dashuria

REF: 2X

S'kom me ta fal
gabimin e bone
jo s'kom me ta fal
nuk du mo fjalë
tash merr rrugën tane
në zemër mbete plagë