TEKSTESHQIP

Vedat Ademi
Do Vij
Lyrics

Jo Ti Mos U Largo Mos E Harro Kush Ty Te Do
Sa Her Vetem Te Jesh Ti Mendo Ky
Shpirt Te Mbron

Ref

Do Vij Dhe Cdo Mengjes Tinaz Un
Dot Zgjoj Dot Veshtroj Me Le Te
Perqafoj Si Cdo Mengjes KUR
Flokt Te Ledhatoj Ftyrn Ta Ndjej
Dhe Pastaj Te Shkoj

Tex 2

Ska Si Ty Ne Kete Bote Si Dielli Ngrohte Si Hene E Plot
Tani Dhe Cdo Moment Syt E Tu Sdo Ken Me Ngrohte

Do Vij Dhe Cdo Mengjes Tinaz Un
Dot Te Zgjoj Dot Te Veshtroj Me Le Te Perqafoj Si Cdo Mengjes Kur Flokt Te Ledhatoj Ftyrn Ta Ndjej Dhe Pastaj Te Shkoj

Ref 2

Do Vij Dhe Cdo Mengjes Kur Un Dot
Zgjoj Dot Te Veshtroj Me Le Te
Perqafoj Si Cdo Mengjes Kur Flokt
Te Ledhatoj Ftyrn Ta Ndjej Dhe
Pastaj Te Shkoj

Do Vij Dhe Cdo Mengjes Tinaz Un
Dot Zgjoj Dot Te Veshtroj Me Le Te
Perqafoj Si Cdo Mengjes Kur Flokt
Te Ledhatoj Ftyrn Ta Ndjej Dhe
Pastaj Te Shkoj

DËRGOI:
INFO
Ky materiali muzikor është finalizuar para audiencës i ilustruar bukur me një videoklip, video produksionin e të cilit e punoi Pro Video. Videoklipi u publikua me datë 11 Korrik 2021. Për këtë këngë ka punuar tekstin Kevin Kalo, ndërsa produksioni në studio është përshtatur nga Gent Myftaraj.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200