TEKSTESHQIP

Vëllezërit Lleshi
Celulari
Lyrics

qe kur doli celulari ka ndryshu edhe shqiptari deri dje kishte burrnin dhe ne brez mbante alltin por tani zogu i shqiptarit ka ven kllefin e celularit nga do vete nga do shkon amc e vodafon plus e igell per merak na jan ba si bagjanak je ne rrug a ne makin celulari ta gjen shpin ska nevoj te lidhish tela me jarani flet margjela bisedon shoku me shokun ban kuvend lleshi me frrokun sms con vajza djalit e takohen pran lokalit plaku plakes nis mesazhin plaka krihet ban makjazhin por ta dini dhe nmahall gjith lezeti esht ne shkoll kur ne vend te arsimtarit vlon muzika e celularit me ofert e internet nuk na lan ni lek ne xhep ne ni an ne na buzqeshin anen tjeter na e ngjeshin celulari shpetimtari celulari ngatrrestari tash sa vite monopol na kan zhvat ne portofol ni minut bised moj nane fluturon ni korromane le pastaj me italin gjermanin apo anglin sa ta pysish si je burr te shkon taven cek nfurr u clirum nga barbari e ram rob ke celulari

DËRGOI:
INFO
Për tu parë edhe përtej tingujve, ky krijim muzikor u prezantua tek audienca e gjerë i realizuar nga ana vizuale edhe me një klip muzikor, i cili u publikua me datë 10 Korrik 2014.