TEKSTESHQIP

Venera Lumani
Lind Për Ty
Lyrics

Doja vec të isha unë
Gjithcka për ty
Doja ty t'i falja yjet lart në qiell
Por nga toka vec një yll duket me sy
E gjithe bota ime eshte aty,aty

Nuk kam shumë për të pjestuar
Skam aq shumë për të ofruar
Kam vec një jetë për ty
Qiellin do ta përqafoj
Hënë e diell do bashkoj
Dhe një jetë të dytë t'a dhuroj

Ref:
Frymën time deri n'fund
Do ta kisha dhënë tani
Kam vetëm një jetë, je ti
Frymën deri ne t'fundit frymë
Do ta kisha dhënë tani
Për ty,vec për ty,vec për ty.

Doja të të mbaja unë si yllin tim
E të shihnim bashk qytete pa mbarim
Në cdo udhëkryq e në cdo ditë me shi
Zgjedhja ime vetme mbetesh vetem ti.

2x
Nuk kam shume për të pjestuar
Skam aq shumë për te ofruar
Kam vec një jetë për ty
Qiellin do ta përqafoj
Hënë e diell do bashkoj
Dhe një jetë të dytë t'a dhuroj

Ref:
Frymën time deri n'fund
Do ta kisha dhënë tani
Kam vetëm një jetë, je ti
Frymën deri në t'fundit fryme
Do ta kisha dhënë tani
Për ty,vec për ty,vec për ty.