TEKSTESHQIP

Vesa Luma
24 Orë
Lyrics

Për njëri-tjetrin kishim shku deri në qiellin e shtatë
kishim bo edhe një rrugë përmes
se mendoj ne kaq larg të shkojmë
Edhe kur s'je ti,
kam hijen tënde që më ndjek nga pas kudo
dhe kur mërzitem unë e boj me shkas
du të t'kem pranë
veç kaq do të të kërkoj

REF:
Me ty 24 orë sikur një hit në radio
ti vjen në çdo sezon 1 në 1 milion
ti di të dalësh jashtë çdo parashikimi
24 orë sikur një hit në radio
ti vjen në çdo sezon 1 në 1 milion
ti di të dalësh jashtë çdo parashikimi

Me dorën time do ti nënshkruaj ndjenjat pa afat
e di edhe ti 24/7 më do
botën që të dy ndërtuam bashkë shoh
një tjetër rritëm më çon përpara n'tjetër dimension
më thote kjo muzika arrin të depertojë
faktet ti çojë, më shumë nuk kërkoj

REF:
Me ty 24 orë sikur një hit në radio
ti vjen në çdo sezon 1 në 1 milion
ti di të dalësh jashtë çdo parashikimi
24 orë sikur një hit në radio
ti vjen në çdo sezon 1 në 1 milion
ti di të dalësh jashtë çdo parashikimi

I'm supa-supafly (You're a supa-supafly)
and we're gonna take you high
(Cause we're a supa-supafly)
I'm supa-supafly (You're a supa-supafly)
and we're gonna take you high
(Cause we're a supa-supafly)

(Big Basta)
Hou! Hou! Hey! Hey!
Where's te DJ at to play my song
Music is so loud
We got it goin' on

REF:
Me ty 24 orë sikur një hit në radio
ti vjen në çdo sezon 1 në 1 milion
ti di të dalësh jashtë çdo parashikimi
24 orë sikur një hit në radio
ti vjen në çdo sezon 1 në 1 milion
ti di të dalësh jashtë çdo parashikimi

... të dalësh jashtë çdo parashikimi
Me ty 24 orë Hey... Me ty 24 orë
Me ty 24 orë!

DËRGOI:
INFO
Produkti muzikor vjen para publikut i përpunuar në spektrin vizual edhe me videoklip muzikor, për produksionin e të cilit është përkujdesur Urban Graphics. Videoklipi u publikua më 11 Mars 2013. Autor i orkestrimit është Darko Dimitrov.