TEKSTESHQIP

Viola
Shkurt E Trup
Lyrics

shkurt e trup nuk ka nevoj per ty te lutem me kupto qe nuk kam deshir qe te jesh pran meje kur te pash me te tjetren

shkurt e trup ta thash qe mos mendo qe te dua dhe qe nuk te kam harruar

shkurt e trup nuk ka nevoj per ty te lutem me kupto qe nuk kam deshir qe te jesh pran meje kur te pash me te tjtren

me nuk te dua po ta them drejt ne sy por une te kam dashuruar por tash nuk kam deshir te shoh me sy

shkurt e trup te thash qe mos mendo qe te dua dhe qe nuk te kam harruar

DËRGOI: