TEKSTESHQIP

Vjollca Luka
Nuse Dola
Lyrics

-* nuse me vedho te bardh mem percjell sa shum kan ardh si hin dhe hareja zdalet kur madhi peshon sa male e oborri mira nan 2 fjal deshti me mi than buza i dridhet pa ju ndal e prej goje nuk nxjerr za

atë dit që nuse dola o sa shum u permallova kur e pash per her te par baben me lot duke qar atë dit që nuse dola o sa shum u permallova pash vellan tek cepi odes tuj fshi lotët shpirti motrës

E kan than t'vjetri ka her
vajza lid per tjeter der por ti mir zemren e gjan kur ka ven o per te tar do t'kem burr e dot kem fëmij Do ti du me dashuri po do t'jem dhe afër jush nan e bab s`të bahet kush

Atë dit qe nuse dola o sa shum u permallova kur e pash per her te par baben me lot duke qar atë dit që nuse dola o sa shum u permallova pash vellan tek cepi odes tuj fshi lotët shpirti motrës ! REf .X2

DËRGOI: