TEKSTESHQIP

Vojsava Alia
A Me Do, Sa Me Do
Lyrics

A më do Sa më do, Eja ma trego
Mos vono, të pres, mos më lerë, Jo Jo
Shpirtin vec për ty e kam, Ti e di e jotja jam
Për gjithë jetën, në zemër të mbaj.

2 Herë

Sa herë ti shoh sytë, Si fletë dridhet zemra
Aman t’ lë kokën, A ma Ke lëne
Si dielli pas malit, Çdo ditë të mendova
Ç’ magji është kjo që më ka zënë

A më do Sa më do, Eja ma trego
Mos vono, të pres, mos më lerë, Jo Jo
Shpirtin vec për ty e kam, Ti e di e jotja jam
Për gjithë jetën, në zemër të mbaj.

Hëna e zbret dritën, Kur ti s’ je pranë meje
Se zemra, zemrën e kerkon
Dielli ngroh më shumë, Kur qesh fytyra jote
Dhe Shpirtin tim e përvëlon
2 Herë ( A më Do Sa më Do )

A më do Sa më do, Eja ma trego
Mos vono, të pres, mos më lerë, Jo Jo
Shpirtin vec për ty e kam, Ti e di e jotja jam
Për gjithë jetën, Në zemë te mbaj.

DËRGOI:
INFO
Ky produkt muzikor është lansuar tek publiku në dimensionin vizual me një videoklip muzikor, produksionin e të cilit e përgatiti Four Infinit Production. Videoklipi u publikua me datë 31 Gusht 2019. Melodia dhe orkestrimi është punuar nga Vani Rushiti, autore e tekstit është vetë këngëtarja, ndërsa produksionin e krijoi Eran Pro Studio.