TEKSTESHQIP

Vojsava Alia
Dy Çupa Nga Struga (Kolazh)
Lyrics

Dy cupa nga struga moj C'me shtine sevdane(x2)

Ne Mos njera tjetra moj mua do tme marre(x2)

Jasaman Aman dhe moj Jasaman oii
Qenke cupe è bukur moj, cupe per shtepi(x2)

Hiqmu moj sevda dhe moj, Mos mu bej belaje(x2)

Epo se jam djal i ri dhe moj, jam dhe sevdali
Aman se jam djali ri dhe moj, jam dhe sevdali

Jasaman Aman e moj Jasaman oii
Cenke cupe è bukur moj, cupe per shtepi(x2)

C'mu zverdhe o moj mu bere ftuha
Cupes eee beqare moj
Pse shtive o moj merak per mua
Cupes eee beqare moj
Hiq merakun dhe hajde me mua
Cupes eee beqare moj
Te kam dashur edhe prap te dua
Cupes eee beqare moj

Dile moj...???... manare
Cupes eee beqare moj
Pse Na dole ti moj genjeshtare
Cupes eee beqare moj
Ti pse Na the o moj s'martohem fare
Cupes eee beqare moj
O do ti rrij o moj babait beqare
Cupes eee beqare moj


Dy lule te bardha moj, nje dhurat per vajzen(x2)

Ta mare moj nene, ta mare Mos ta mare, mere Bij e nenes oo djalit Mos ju ndaj(x2)

Dy lule te bardha moj, nje dhurat per djalin (x2)

Ta mare moj nene ta mare Mos ta mare, mere Bij e nenes oo djalit Mos ju ndaj(x4)

DËRGOI:
INFO
Për këngën ka punuar si orkestrues Vani Rushiti.