TEKSTESHQIP

Vojsava Alia
Te Rriti Mamaja / Te Erdha Mbreme Ne Dritare (Kolazh)
Lyrics

Te rriti mamaja moj
Te beri manare
Nuse bukur je bere moj
Shtatin si sorkalle (2×)

Te mori babi moj
Te nxorri,ne valle
Ti si mbajte,lotet moj
Per baban ti qave (2×)

Te morri vellai moj
Te nxorri,ne valle
Ti si mbajte,lotet moj
Per vellan ti qave

Te morri dhe motra moj
Te nxorri ne valle
Ti si mbajte,lotet moj
Per motren ti qave

Ika baba ika
Mbetshe me shendet
Shendet pac ti moj bije
Atje ku tw vesh (2×)

Te erdha mbreme moj ne dritare
Diten kur u bere,nuse (2×)Kush ta dha vellon e baredhe
Kush ta dha shamine e kuqe (2×)

Ma dha nena me babane
Diten kur u bera nuse (2×)

Sa lezet paskan sot
Syt e tu mbushur me lot(2×)

Sa lezte pasksn sot
Syt e tu mbushur me lot(2×)

DËRGOI:
INFO
Këngën e orkestroi Vani Rushiti.