TEKSTESHQIP

Vojsava Alia
Familja Mbi Gjithcka
Lyrics

Thon femija eshte si engjell me krah
Lumsi kush ne jet qe te dy i ka
Njeri krah esht baba edhe tjetri nena
Njeri ngroh si dielli tjetri ndrin si hena

Refreni
Nene moj qe sheron shpirt sheron xhan
Baba te kam me te shtrenjtin ne bote
Zot mi ruaj e mi fal ti kem pran
Pa ta sduroj dot

Thon femija esht si engjell me krah
Pas nenes e babes ka moter dhe vlla
Cdo kush vjen e shkon edhe kjo dynja
Por shkembi qe nuk thyhet familja mbi gjithcka

Refreni
Nene moj qe sheron shpirt sheron xhan
Baba te kam me te shtrenjtin ne bote
Zot mi ruaj e mi fal ti kem pran
Pa ta sduroj dot