TEKSTESHQIP

Xeni Dhe Sinani
Adem Jashari
Lyrics

Adem Jashari

Ku rrjedhen qet lumi hej
U ndal turrin trimi
U rrit nëpër shekuj hej
Ni thesar florini

Kosova krenare
Me gjoksin prej shkambit
Dole fitimtare hej
I dhe nder gjith kombit

(2 herë)
Ty po ta knoj kangën
E po e heq mallin
Kosovë e Adem Jasharit
Hej ta puthsha ballin

Hej ta puthsha ballin o hej.

Furtunat s'të ndalën jo
S'paten çka me t'ba
Rujte t'madhin emen hej
Copash mos me u nda

Kosova krenare
Me gjoksin prej shkambit
Dole fitimtare hej
I dhe nder gjith kombit

(2 herë)
Ty po ta knoj kangën
E po e heq mallin
Kosovë e Adem Jasharit
Hej ta puthsha ballin

Hej ta puthsha ballin o hej.

DËRGOI: