TEKSTESHQIP

Shkelzen Jetishin & Eli Fara
Në Pijetore / Jorgjica
Lyrics

Ne pijetore un jam ulur
Dhe po pija vetem
Per ata dy syte e bukur moj
Qe sme lan te qete

Se ti, vetem qaje
Spranoje te qeshje
Por therrisje si e marre moj
Hajde hajde x2

Dashurova syte e bukur
Syte e djallezise
Se m'harrove me shkaterrove moj
Ma humbe rinine x2

Se ti, ti vetem qaje
Spranoje te qeshje
Por therrisje si e marre moj
Hajde hajde x4

Kur te pashe
jorgjica, jorgjica moj
zemren ty ta dhashe

Thone bota je i marre
jorgjica jorgjica
une per ty do te shuaj zjarre
jorgjica jorgjica

lla lla llaj llaj lla lla llaj

do ta pi
o rakine, rakine moj
qe ta shuaj dhembshurine

do ta bej goten therrime
jorgjica jorgjica
se kjo dogji zemren time
jorgjica jorgjica

lla lla llaj llaj lla lla llaj

Teksti me perpunim nga Populli

Me thote bota je i marre
Jorgjica Jorgjica
une te pi, te shuaj zjarre
Jorgjica Jorgjica

jorgjica,jorgjica...
jarnaanana jarnanananaj

Do ta bej goten therrime
Jorgjica Jorgjica
se ma morre zemren time
Jorgjica Jorgjica

jorgjica,jorgjica...
jarnaanana jarnanananaj

Kur te pashe
Jorgjice, Jorgjice moj
zemren ty ta dhashe

ma jep thiken te pres mollen
Jorgjica Jorgjica
se kam frike se mos pres doren
jorgjica jorgjica