TEKSTESHQIP

Xhafer Ahmetaj
Trimat E Dukagjinit
Lyrics

Sot krenohet mbar Kosova
me trimat e dugagjinit
kapni pushket se erdh ora
po thrret kulla haradinit
0000 babilnia shlon ni za djem e nipa po mi thrret me ardh shkau bre nder toborrit ndugagjin sosht kan adet
000o tym e flak po ishkon decanit do me i prish shaipes folen jo ska dek pushka e luanit gjall e kemi UCK
eeee gjall e kemi adem jasharin
qe da dridhi beogradin o i ka vllaznit mes glloxhanit
trim shkelzeni dhe luanin
heeeeeeej ngjdo pranver kur marsi cel si ndrenic e dugagjin
flakadani do trri ndez per herojt e vendit tim 00000 jemi nipa t'kastriotit jem ushtria clirimtare jem betu ne bes te zotit trojet tona zot me dal
jem betu ne bes te zotit 0000o trojet tona zot me i dale

DËRGOI:
INFO
Kompozitor është vetë artisti, teksti është krijuar nga Hamit Kastrati, ndërsa për arranzhimin u përkujdes Artan Elshani.