TEKSTESHQIP

Xhavit Avdyli
Pse
Lyrics

Ti po shkon mua më harron
Gjithqka përfundon,
Kjo ëndërr mbaron
Çka të bëj
N'cilën rrugë të shkoj
Errësira filloj t'më kaploj

[Ref 2×:]
Pse,pse ti po ik
Aq shum kohë përfundon me një pik
Këtë ditë asnjiherë se kam prit
Që do t'vi e do t'jem pa ty.

[2×]
U largove ti
Asnjë fjal pa m'than
Koha ime për ty,
Qoftë haram.

[2×]
Qdo mëngjes ta dhuroja një dit,
Ti po më lenë
të vetëm dhe po ik.

DËRGOI:
INFO
Në mënyrë që të pritet sa më mirë, produkti muzikor u finalizua tek shikuesit i ilustruar bukur edhe me videoklip muzikor, video produksioni i të cilit u krijua nga BUG Production. Videoklipi u publikua me datë 20 Janar 2018.