TEKSTESHQIP

Xhesika Ndoj
Vamos Bailar
Lyrics
(Feat. Marcus Marchado)

La fiesta esta buena
chicas i chicos todo a bailar

REf.1x
vamos bailar
me gusta gostar
con me encantas
quero desfrutar

vamos bailar
que calientes estas
la fiesta esta buena
non puedo parar

[XHESIKA NDOJ]
Mbushim shampanjera
Dhe dosende tjera
Vera ka bo nxeht
Tash kufi nuk ka
Po vjen me panameraaa
Kolumbiana vera
Festa shum kaliente
Si ne nuk ka

Sercate dale TE quero
Besa me nena No VETE
Baila morena hay que calor
Asi me gusta CALIENTE
puedo controlar MI CHICO
Me hace sonar come on let'go

REf 2x
vamos bailar
me gusta gostar
con me encantas
quero desfrutar

vamos bailar
que calientes estas
la fiesta esta buena
non puedo parar

Mbushim shampanjera
Dhe dosende tjera
Vera ka bo nxeht
Tash kufi nuk ka OK
Po vjen e panameraaa
Kolumbiana vera
Festa shum kaliente
Si ne nuk ka

Sercate dale TE quero
Besa me nena No VETE
Baila morena hay que calor
Asi me gusta CALIENTE
puedo controlar MI CHICO
ME hace sonar come on let'go

REf 4x
vamos bailar
me gusta gostar
con me encantas
quero desfrutar

vamos bailar
que calientes estas
la fiesta esta buena
non puedo parar

DËRGOI:
INFO
Është për tu duartrokitur fakti që ky krijim muzikor është përcjellë i punuar në aspektin vizual edhe me një klip muzikor, produksioni i të cilit u krijua nga MAX Production. Ky videoklip u publikua me datë 8 Gusht 2015. Kompozitor është Gramoz Kozeli.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200