TEKSTESHQIP

Xhesika Polo
Përjetë
Lyrics

Ti
Shko më ngadal
Të t'shoh dhe pak
Veç pak
Unë
Premtoj s'do qaj
Veten do mbaj
Do mbaj
Je ti ai që ndjej
Ai që ndjej
Je ti
E di do kem veç natë
Unë pa ty pranë
Zëre se s'jam
(Ref)
Jo s'të kam por ti më ke
Do të dua ty përjetë
Ti prekëm ngadal
Të ndjej dhe pak
Veç pak
Je lot që s'ndalon
Në trup kërkon
Prekjen që ke lënë

Je ti ai që ndjej
Ai që ndjej
Je ti
E di do kem veç natë
Unë pa ty pranë
Zëre se s'jam
(Ref)
Jo s'të kam por ti më ke
Do të dua ty përjetë
Pse më thuaj pse
Do të dua ty përjetë
Përjetë

DËRGOI: